Pretraži

Ukorak s proljetnim trendovima uz nove tenisice Veja

Brend Veja poznat je po svojim udobnim, stilskim i održivim tenisicama. U svojim kolekcijama, Veja kombinira vrhunske materijale, inovativnu proizvodnju i društvenu odgovornost.

Za proljeće 2024. godine, Veja je predstavila nove modele tenisica koji će oduševiti sve ljubitelje ovog brenda.

Veja Campo: Klasika u novom ruhu

Ovaj klasični model tenisica i dalje je jedan od najpopularnijih u ponudi Veja. U novoj kolekciji, Campo tenisice dolaze u nekoliko novih boja, uključujući pastelne nijanse i bež.

Veja V-12: Moderni klasik

V-12 model je popularan zbog svog modernog dizajna i udobnosti. U novoj kolekciji, V-12 tenisice dolaze u crnoj i bijeloj boji s tamnim potplatom.

Veja V-90: Retro revival

V-90 je novi model tenisica koji odiše sportskom estetikom 90-ih. Ovaj model ima prepoznatljiv logo Veja u obliku slova V, kao i gumeni potplat.

Sve modele iz nove kolekcije Veja tenisica možete pronaći u trgovinama Karla i na web-trgovini karla.hr.

Veja: Održivost ukorak s trendovima

Veja je brend koji stavlja naglasak na održivost. Tenisice Veja izrađuju se od materijala koji poštuju okoliš, poput reciklirane plastike, organskog pamuka i gume iz uzgoja bez krčenja šuma.

Osim održivosti, Veja je poznata i po svom stilu. Tenisice Veja su moderne i udobne, a mogu se nositi u svim prilikama.

Karla prodavaonice nude široku paletu modnih proizvoda. U svojim trgovinama i web-trgovini, Karla predstavlja najnovije kolekcije renomiranih modnih brendova, među kojima je i Veja.

U trgovinama Karla u Zagrebu (Frankopanska 20, Teslina 15, Jurišićeva 18 i Centar Kaptol – Nova Ves 17) možete pronaći sve modele iz nove kolekcije Veja tenisica. Na web-trgovini karla.hr možete pogledati cijelu ponudu Veja tenisica i naručiti ih online.