Pretraži

„ULOVI ZAMAH“ I „PROMIJENI SE“: kreće program mršavljenja koji je mnogima promijenio živote

Izazov „ULOVI ZAMAH“ osmislila je Danijela Pupovac, autorica uspješnih programa za mršavljenje.

Hodaj, treniraj, jedi zdravo, više spavaj, nauči se nositi sa stresom… Unatoč tome što smo svjesni svih naputaka za zdraviji i bolji život, složit ćemo se da je teško promijeniti životne navike. Distrakcija je previše: nova serija samo čeka da ju pogledamo, umor nakon posla liječimo izležavanjem na kauču, a da ne govorimo o uživanju u omiljenim snackovima. Ipak, sjedilački način života i konzumiranje namirnica bogate kalorijske, a siromašne nutritivne vrijednosti uzimaju danak našem psihofizičkom zdravlju. Najteže je početi: taj prvi odlučan korak sputavaju tromost, bezvoljnost, inercija i neaktivnost. Svjesni smo kako je odluka na nama, međutim ponekad nam je potrebna pomoć izvana.

I upravo tada na scenu stupa projekt „ULOVI ZAMAH“, izazov koji pomaže odraditi najteži dio – započeti promjenu, dijetu i trening. Besplatni izazov se sastoji od plana prehrane, plana treninga, 2 zoom predavanja. Uključuje i 7 dana izazova, treninga, prehrane i potpore od coacha, trenerice i nutricionistice s kojim će vaša dijeta i promjena biti snažno otpočeta.

Danijela Pupovac, autorica programa za promjenu navika

Ovaj besplatni izazov osmislila je Danijela Pupovac, autorica uspješnih programa za promjenu navika, ponašanja i mršavljenje. Ujedno završava studij psihologije, koji joj omogućava dodatne vještine i znanja koji su potrebni da polaznike razumije i pomogne im u ostvarenju željene promjene. Ona je jedna od rijetkih coacheva koja je i sama prošla kroz nevjerojatnu preobrazbu i borbu sa sobom te samim time daje dodatnu autentičnost ovom programu. Izazov kreće 19.03. a prijave su moguće do petka 17.3. stoga požurite i osigurajte svoje mjesto!

Ovaj besplatan izazov zapravo je uvertira sljedećeg ciklusa njenog popularnog programa „Promijeni se“, koji je pomagao njoj osobno, ali i mnogim Hrvaticama da promijene svoje navike te zavole fitness. Ključ uspjeha programa „Promijeni se“ krije se u radu na mindsetu, promjeni načina razmišljanja, kao i na odnosu sa samim sobom.

Također, „Promijeni se“ program uz fitness treninge, svakodnevni sistem odgovaranja i prijavljivanja te podršku i provjeru trenera i nutricionistice, sadrži i mindset radionice, koje polaznicima pomažu da promjene svoju percepciju, uvjerenja i razmišljanje. Upravo to je poanta, ali i razlog uspjeha programa „Promijeni se“ – rad na mindsetu, koji pomaže polaznicima da donesu dosljednost, disciplinu i izvrsnost u ponašanju koje je potrebno. Mnogim polaznicima program „Promijeni se“ promijenio je život, i to ne samo zbog uspješnog skidanja kilograma. Neki od polaznika uspješno su se izborili s anksioznošću, neki su pronašli posao iz snova, dok su neki vratili pobjednički duh, samopouzdanje i kontrolu nad svojim životom.

Danijela Pupovac, autorica programa za promjenu navika

Foto: Matea Smolčić Senčar