Pretraži

UNIQLO:C – Proljeće puno lakoće i svježine

Dizajnerica Clare Waight Keller donosi svježi dah proljeća u novoj kolekciji za UNIQLO:C. Odpustivši se od uobičajenog elegantnog stila, ova kolekcija puni garderobu mladenačkom energijom i nudi udobne i moderne proljetne kombinacije.

Spoj klasike i modernog – udobnost i stil

Zamislite proljeće: nježni povjetarac, procvijeće i odjeća koja odražava vedrinu sezone. Proljetna kolekcija UNIQLO:C 2024. savršeno utjelovljuje taj osjećaj. Kolekcija nudi lake i tekuće krojeve u živahnim bojama poput makovo crvene, nježne ružičaste, osvježavajuće akvamarine i elegantne maslinasto zelene. Svaki komad je udoban i omogućava vam da se krećete s lakoćom, uz istodobno neupadljiv stil.

Must-have komadi za proljeće

Elegancija bez napora: Plisirana haljina s oversize trenchcoatom stvara prekrasnu igru linija i romantičan, ali i moderni izgled.

Rafiniranost kroja: Široke hlače s elegantnom jaknom pružaju sofisticiranost uz opuštenost, savršene za prelazak iz dana u večer.

Slojevitost i dodaci: Unaprijedite svoj izgled s pletenim prslucima, kratkim majicama, baseball capom i praktičnom torbom od umjetnog kože.

Clare Waight Keller – filozofija kolekcije

“Kretanje kroz laganoću” je glavni moto ove kolekcije, kaže Waight Keller. “Eksperimentirala sam s ultra-laganim materijalima i proporcijama, stvarajući zanimljivu igru između dužih i kraćih formi. Fluidnost i svježina bili su ključni elementi. Proljeće je vrijeme promjena, a i naša garderoba treba biti prilagodljiva. Zato sam se igrala kombinacijom krojenih i ležernih stilova, želeći postići bezвременu eleganciju s mladenačkim duhom.”

U susret ljetu

Uzbuđenje se ne završava ovdje. Ljetna kolekcija UNIQLO:C stiže 28. ožujka s još više svježih i sunčanih stilova. Spremite se da osvježite garderobu i zagrlite proljeće s modernom kolekcijom UNIQLO:C.