Pretraži

Fotografije: Matej Jurčević @matej.jurc

Xenia Design: Više od odjeće, životni stil

Nova kolekcija Xenia Design Act I – Spring 24 donosi svjež dah proljeća u svijet mode, nadopunjujući ga inovativnim i sofisticiranim kreacijama. Umjetnička izrada odjeće stapa se s modernim dizajnom, preispitujući granice klasičnog odijevanja i prenoseći ga u novu, XD dimenziju.

Igra kontrastnih elemenata

Prepoznatljive XD siluete drapiranih haljina oživljavaju kroz jedinstvene apstraktne, op art i pastozno crne printove. Vibrantne plave, limeta i ružičaste boje plešu u ritmu s bezvremenskom crno-bijelom paletom, dok geometrijske linije u printovima prelaze od tankih do apstraktnih i gesturalnih poteza. Teksture oživljavaju kroz igru mrežastih i prozirnih tkanina u kontrastu s mat i neprozirnim pamučnim komadima.

Asimetrični krojevi i prepoznatljiv XD potpis

Asimetrični sakoi, baloneri i jakne s prepoznatljivim detaljima poput patent zatvarača donose elegantan i sofisticiran stil. Modni dodaci predimenzioniranih proporcija nadopunjuju viziju i upotpunjuju XD stav za novu sezonu.

Tradicija i inovacija u jednom

Kroz inovativnu i nekonvencionalnu konstrukciju odjeće, u kombinaciji s ekskluzivnim materijalima poput svile, kašmira i reciklirane pamučne tkanine, te jedinstvenim stilom, Xenia Design preispituje granice klasičnog odijevanja i nudi modernu, sofisticiranu i održivu alternativu.

37 godina inovativnog dizajna:

Ova kolekcija nastavlja 37-godišnju tradiciju brenda u kreiranju inovativnog dizajna, uz korištenje novih tehnologija izrade poput 3D printanja i laserskog rezanja, te održive i ekološki prihvatljive proizvodnje s recikliranim tkaninama.

Istražite XD SS24 kolekciju

Istražite XD SS24 kolekciju dostupnu u XD prodajnim mjestima u Čakovcu, Zagrebu, Dubrovniku, Opatiji i online!

Fotografije: Matej Jurčević @matej.jurc

Make up i kosa: Iva Rukavina @ivaarukavina

Model: Karla Zelić @superbabekillah