Pretraži

Calvin Klein predstavlja proljetnu kampanju za 2024 s Kendall Jenner u glavnoj ulozi

Calvin Klein lansirao je najnoviji dio svoje proljetne kampanje za 2024. godinu, a to je majstorska lekcija minimalističke ležernosti koju utjelovljuje nitko drugi do Kendall Jenner.

Fotografiran od strane legendarnog Merta Alosa, Kendall odisati besprijekornom senzualnošću u kolekciji koja šapuće “elegancija”.

Komad koji je ključan za savršenstvo? Trench kaput “Relaxed”, san od fluidne tkanine i mekog drapiranja koji obećava da će biti vaš omiljeni tijekom cijele sezone.

Power dressing dobiva suptilnu, modernu nadogradnju s sakoom “Structured Stretch” i usklađenim širokim hlačama. Glatke linije i dodir elastičnosti stvaraju izgled koji je jednako moćan i neodoljivo privlačan.

I jer nijedna odjeća nije potpuna bez savršenog dodatka, na scenu stupa torbica “Line Leather Crossbody”. Kompaktna i izrađena od mekane kože, to je bitan komad za dan i noć koji se besprijekorno prebacuje iz ureda u bar.

Ali ova kampanja je više od samo odjeće i Kendallinih besprijekornih jagodičnih kostiju (iako, budimo iskreni, one zaslužuju zaseban aplauz). To je dokaz pristupa Calvina Kleina modernom minimalizmu, gdje vlada besmrtna sofisticiranost.

Međutim, ovo je tek početak. Proljetna kampanja za 2024. obećava otkriti još poglavlja, od kojih svako slavi raznovrsne talente i predstavlja višedimenzionalni svijet Calvina Kleina. Pratite daljnje nastavke, gdje individualnost, samopouzdanje i cjelokupni stil života Calvina Kleina dolaze u fokus.