Pretraži

Zadar pleše uz nove ritmove: Selected Festival stiže 19. i 20. srpnja!

Hrvatska je domaćin novom novom urbanom glazbenom festivalu elektronske glazbe Selected. Ovaj potpuno novi glazbeni događaj u petak, 19. i subotu, 20. srpnja na veliku pozornicuna ĐIL-u na Jazinama, tik uz UNESCO-m zaštićene zadarske bedeme donosi kvalitetan line up vrhunskih DJ-a koje predvodi mega popularni portugalski glazbeni brend Fuse. Svi detalji o novoj više osjetiloj avanturi predstavljeni su upravo u Zadru.

“Ovaj Festival nastao je kao ideja Zadrana da u Zadru obogate glazbenu ponudu u onom periodu godine kada grad najviše odiše životom. Očekujemo mnoštvo domaćih, ali i stranih posjetitelja iz cijele Europske unije i šire.”– istaknula je ispred organzatora, glasnogovornica Natali Kotlar te otkrila uz čije ćemo hitove plesati.

Prvo izdanje Selected Festivala ugostit će jedan od najpoznatijih portugalskih glazbenih brendova  Fuse Records koji je nedavno obilježio uspješnih 13 godina. Osim što okupljaju mnoštvo talentiranih DJ-eva s izvanrednim glazbenim izdanjima, proslavili su se organizacijom događanja na unikatnim lokacijama poput one nadolazeće u Zadru. Pod zadarskim bedemima svirat će Nox s više od dva desetljeća u industriji te Syper, glavna zvijezda portugalske noćne scene čiji jedinstveni stil i zarazne ritmove ne smijete propustiti. U goste dolazi i popularni talijanski DJ Flashmob, poznat po svom futurističkom elektroničkom zvuku i dinamičnim DJ setovima. Iz Rumunjske stižu Sllash & Doppe donoseći svoj prepoznatljiv zvuk, energiju i setove koji kombiniraju različite žanrove.

Nezaboravnu zabavu svojim setovima upotpunit će domaće snage Adam P, Alvize, Butters, Josip Milković, Lumix, Mate Kokić, Mony, Percassi, Rolly Sheen i Trisha.

Za ovu dvodnevnu glazbenu avanturu zaslužan je mladi tim lokalnog brenda organizacije zabavnih događanja Selected Croatia, koji uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra ovog ljeta u Zadar ponovno dovode kvalitetan sadržaj za mlade.

„Cilj Selected Festivala je u Zadar privući što veći broj mladih i zahvaljujem se organizatorima što su ga odlučili održati ovdje u našem gradu. Zadar je Sveučilišni grad u kojem vlada jedna pozitivna energija koju dolaskom još većeg broja mladih želimo još produbiti. Uvijek ima prostora za dodatno obogatiti svoju glazbenu ponudu čemu pridonosi upravo ovaj Festival. Želja nam je da se svi posjetitelji dobro zabave i svojim domovima ponesu lijepu uspomenu na Grad Zadar i boravak ovdje. “ – zaključila je direktorica Turističke zajednice Grada Zadra Iva Bencun.

Kvalitetan line up i zaista vrhunska lokacija prvog izdanja Festivala odlični su temelji za dugovječnost ovog događaja koji će bez sumnje iz godine u godinu postati prepoznatljiv te u Zadar dovoditi sve više ljubitelja odlične glazbe.

Pridružite se prvom izdanju Selected Festivala i više osjetilnom putovanju koje piše nove uspomene najljepših ljetnih iskustava!

Ulaznice za Selected Festival mogu se kupiti na služenoj stranici.