Pretraži

Fendi otvara novi boutique na Costa del Solu: Modni raj na Španjolskoj obali!

Fendi se fokusira na Španjolsku ovog ljeta otvaranjem boutiquea u renomiranom modnom kvartu Costa del Sol. Prostor se sastoji od tri etaže i prostire se na 403 četvorna metra, prikazujući muške i ženske kolekcije..

Privremeni prostor ima za cilj pomutiti granice između vanjskog i unutarnjeg prostora kroz prozračne prozore na prednjoj strani i lukove duž gornje etaže koji imitiraju Fendi sjedište u Rimu.

Kao dio boutiquea i lansiranja Astrology Summer Capsule kolekcije za 2023. godinu, Fendi također preuzima Puente Romano Resort, naselje u stilu sela. Prostor je ukrašen u skladu s Fendi stilom i otvara pop-up trgovinu koja nudi ključne komade iz nove kolekcije.

Fendi je stručno personalizirao plažu, iskustva u restoranima i dekoraciju resortske destinacije da bi se osjećali krajnje i profinjeno Fendi. U jedinstvenom spoju talijanskih i španjolskih utjecaja, Fendi je stvorio prekrasnu proslavu svoje astrološke kolekcije i prirodne ljepote Španjolske.

Prostor butika u Costa del Solu predstavlja savršenu priliku za Fendi da proširi svoju prisutnost u Španjolskoj. Ova ekskluzivna lokacija omogućuje brandu da privuče pažnju zahtjevnih španjolskih kupaca nudeći im prepoznatljivu kombinaciju talijanske elegancije i španjolskog šarma.

Ljubitelji mode i zaljubljenici u Fendi imaju priliku uživati u zaista očaravajućem iskustvu usred Costa del Sola. Bilo da šetaju kroz pažljivo dizajnirani boutiquea ili se opuštaju u prekrasno uređenom prostoru Puente Romano Resorta, posjetitelji će imati priliku uroniti u Fendijev svijet sofisticirane elegancije i izvanredne izrade.