Pretraži

Fendi predstavlja astrološki nadahnutu ljetnu kolekciju s Irinom Shayk u glavnoj ulozi

FENDI je predstavio Astrology Summer 2023 kolekciju inspiriranu astrologijom, koja u glavnoj ulozi ima supermodel Irinu Shayk. Ova kolekcija je jedina horoskop koja vam je potrebna kako biste postavili ton za ljeto.

Sa snimanjem na plaži renomiranog fotografa Stevena Meisela, preplavljenom klasičnim FENDI žutim tonovima, prikazano je sanjivo prikazivanje talijanskog ljeta, savršena pozadina za ovu šarenu kampanju.

Kampanja pruža zabavan uvid u kolekciju i stvara idealno okruženje za odmor na plaži. Gledatelj je prenesen na šljunčane plaže Italije dok Shayk pleše na ekranu i ležerno se proteže pred predivnim pogledom na ocean.

Linija također koristi ključne elemente koje je kreirao umjetnički direktor Couture i ženske odjeće Kim Jones. Zodijački znakovi ističu se na stranama dizajna, kako na engleskom, tako i na talijanskom jeziku, kao počast inspiraciji linije koja ostavlja prekrasan ukras bogatstva.

Astrološki uzorci, koje je prvobitno osmislio Karl Lagerfeld, simbol su hrabre bezobzirnosti same linije, korak koji FENDI poduzima kako bi pokazao svoj prirodni talent za balansiranje zabave i funkcionalnosti. Kampanja podsjeća na neke od najikonografskijih kolekcija kuće s sličnim tonskim izborima kao što su proljeće/ljeto 1990. i klasična astrološka linija proljeće/ljeto 1993. FENDI sada koristi reciklirani likru kako bi održao klasični izgled koji je prvi put prikazan na pisti 1993., ali istovremeno nastavlja modernizirati na svjestan način koji održava stil i eleganciju koje su temelj mode kuće.

Linija nudi funkcionalnost s novim nizom prijelaznih spremnih za nošenje komada, osmišljenih da vas vode od dana na bazenu do dugih večeri na suncu. Lepršave satenske kaftane, haljine, odvojive komade i jakne dizajnirane su da se slojevito nose preko kupaćih kostima kako bi se jednostavno prešlo s dnevnog na noćni izgled. Slojeviti komadi pružaju veliku dubinu funkcionalnosti linije, proširujući mogućnosti nošenja i varijacija. Možemo zamisliti prekrasnu Irinu Shayk kako se bezbrižno opušta uz bazen prije nego što obuče živahni satenski set i krene u noć.

Lagane haljine od kukičanog platna s tkaninom FF stvaraju suptilan, ali bogat izgled. Prijanjajuće viskozne haljine i džemperi od muškog kašmira pridodaju igrački i opušteni osjećaj protiv dekadentnih tkanina. Linija se ne boji raznovrsnosti materijala koji se koriste za stvaranje ovih umjetničkih stilova. Izblajhane traperice i svileni džersej stapaju se u nježan sportski izgled koji zadržava dozu sofisticiranosti.

Silvia Venturini, umjetnička direktorica modnih dodataka i muške odjeće, osmislila je prekrasnu kolekciju dodataka koja upotpunjuje prekrasne odjevne komade ljetne kolekcije. Njezina vizija igra se osjećajem vintaža i modernim dizajnom, a torbe poput Peekaboo i Baguette ukrašene su elegantnom bijelom kožom.

Osim ovih klasičnih stilova, pletene torbe ponovno su u središtu linije oko Mediterana. Novi dizajni poput Sunshine Shoppera od pletene slame savršeni su pratitelji za plažu. Ovaj dizajn dolazi uz Step Out torbu u obliku kante od slame, koja je sada dostupna u srednjoj i minijaturnoj veličini. Tko treba plažnog mladića kad su torbe FENDI-ja jednako lijepe i još laskavije?

Bilo da ste Lav, Ribe ili Blizanac, ova linija zadovoljava sve zahtjeve svih znakova zodijaka. FENDI nudi savršen skok u ljeto s elegantnom i funkcionalnom ready-to-wear linijom koju čak i univerzum naziva sudbinom.