Pretraži

G Blue by Gabrijela Kanižaj: Magične haljine koje su očarale Danijelu Martinović

Splitska glazbena diva, Danijela Martinović, osvaja srca obožavatelja ne samo svojim vokalnim sposobnostima, već i svojim besprijekornim modnim izborima. Posljednjih godina, pjevačica je zablistala u kreacijama poznate međimurske dizajnerice Gabrijele Kanižaj, čije su haljine postale neizostavan dio njezinog scenskog imidža.

Na ekranima i koncertnim pozornicama diljem Hrvatske, Danijela Martinović zrači elegancijom u haljinama potpisanim s G Blue, brendom koji nosi pečat talentirane dizajnerice iz Međimurja. Ove predivne kreacije prirastaju pjevačici srcu, a svaka od njih nosi priču o sofisticiranosti i pažljivom odabiru materijala.

Na Danijelinom Instagram profilu (@danijelamartinovicofficial), možemo vidjeti niz fotografija na kojima blista u raznolikim kreacijama, od ljubičaste toalete sa svjetlucavim detaljima do koktel crvene haljine s velikom mašnom. Svaka od ovih haljina nosi pečat Gabrijele Kanižaj, dizajnerice koja svojim radom osvaja srca i van glazbene scene.

Gabrijela Kanižaj nije nepoznanica u svijetu mode. Njezine haljine često krase fotografije hrvatskih mladenki, ali i poznatih osoba poput Danijele Martinović. Karijeru je započela s kolekcijom nazvanom “Katarina”, posvećenom svojoj majci, a nastavila je s kolekcijom vjenčanica “Angelo”, posvećenom ocu Ivanu i sestri Kseniji.