Pretraži

GUESS JEANS vraća korijene s održivom tehnologijom GUESS AIRWASH™

GUESS JEANS, nova jezgra brenda GUESS, američkog pionira u proizvodnji traperica, vraća se svojim korijenima i prihvaća održivost uvođenjem GUESS AIRWASH™, najsuvremenije tehnologije koja redefinira prepoznatljiv izgled traperica s efektom kamenog pranja.

Kreativni direktor brenda, Nicolai Marciano, preobrazio je autentični ormar zapadne obale koji je GUESS poznat po tome što je u njega uveo suvremene vrijednosti i viziju. Kolekcija se temelji na GUESS AIRWASH™ trapericama, koje koriste zrak i mjehuriće umjesto vode i kamenih ploča za stvaranje prepoznatljivog izgleda traperica s efektom kamenog pranja. To rezultira održivijim procesom koji smanjuje potrošnju vode za do 90% i potrošnju energije za do 80%.

Predsezonska kolekcija 2024. godine prikazuje osam airwasheva na trapericama, traper majicama i traper jaknama. Traperice su dostupne u tri kroja za žene (uske, majčinske, ravne u struku) i četiri za muškarce (uske, tanke, ravne, opuštene). Kolekcija je također inspirirana arhivskim dizajnom GUESS-a, s modernim ažuriranjima klasičnim komadima ormara brenda poput majica, hoodieja, bombera i puffera.

Svi materijali korišteni u kolekciji izrađeni su od organskih ili recikliranih materijala, što odražava predanost GUESS-a održivosti. Traperice su cijene samo 89 EUR, što kolekciju čini pristupačnom širokom rasponu potrošača.

“GUESS JEANS označava novu eru za naš brend”, izjavio je Nicolai Marciano. “Vraćamo se svojim korijenima u trapericama, ali pritom prihvaćamo inovacije i održivost. GUESS AIRWASH™ je revolucionarna tehnologija koja će nam omogućiti da nastavimo proizvoditi najikoničnije traperice na svijetu, a da pritom smanjimo svoj utjecaj na okoliš.”

Kolekcija GUESS JEANS bit će dostupna u lipnju 2024. godine u odabranim trgovinama širom svijeta, kao i online.