Pretraži

H&M STUDIO ima mini ljetnu kapsulu fokusiranu na regenerativni pamuk

H&M Studio je predstavio mini kapsula kolekciju za ljeto koja se fokusira na regenerativno uzgojeni pamuk. Kolekcija se sastoji od malog izbora koji obuhvaća dvije maxi haljine, dva kaftana i suknju s pratećim vrhom, a svaki komad izrađen je od Regenerative Organic Certified® pamuka. Mini kolekcija bit će dostupna online na hm.com od 4. lipnja.

Kanalizirajući ljetno raspoloženje, mini kapsula kolekcija H&M Studia spaja osjećaj putničkog duha s naglaskom izradu i kvalitetu. Glavni komad kolekcije je maxi haljina boje sunca s floralnim apliciranim detaljima koji stvaraju efekt opipljivosti i delikatnosti.

Dva kaftana nude opcije za plažu: kratki crno-bijeli s printom morskih zvijezda u ljetnom stilu i duža prozirna bijela haljina s volanima.

Svaki komad kolekcije napravljen je od Regenerative Organic Certified® pamuka. Regenerative Organic Certified pamuk je uzgojen bez upotrebe umjetnih pesticida ili mineralnih gnojiva i ne sadrži genetički modificirane organizme (GMO). Regenerative Organic Certified® poljoprivreda se fokusira na brigu o životinjama, obnovu tla i poboljšanje života poljoprivrednika.

“S ovom kapsulnom kolekcijom željeli smo stvoriti izbor lako nosivih ljetnih izgleda koji vas mogu odvesti s plaže na terasu na piće ili večeru na otvorenom. Svestranost i trajnost su ključne preokupacije našeg dizajnerskog tima, a oni su bili odlučni stvoriti savršenu ljetnu haljinu za kojom će naše kupce posezati godinama, a sve od pamuka visoke kvalitete koji se podudara s Regenerative Organic Certified standardima,” – navodi Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerica ženske odjeće i kreativna savjetnica u H&M-u.