Pretraži

JET LAG ljetna kolekcija “THE SPIRIT OF EGYPT” dizajnerice Jasmine Arnautović

Hrvatski modni brend JET LAG predstavlja svoju najnoviju žensku kolekciju inspiriranu zadivljujućom privlačnošću i čarolijom drevnog Egipta – “THE SPIRIT OF EGYPT”.

Dizajnerica Jasmina Arnautović, koja već više od desetljeća djeluje na modnoj sceni sa svojim brendom JET LAG, donosi suvremene trendove i ženstvenost kroz atraktivne siluete ostvarene uz pomoć udobnih prirodnih tkanina.

Nova kolekcija koristi različite materijale poput pamuka, viskoze i svile kako bi prikazala viziju ljetne odjeće u kojoj se svaka žena osjeća privlačno. Plisirani materijali, karakteristični za drevni egipatski modni stil, upotpunjeni su komadima od jeansa i pamučnog muslina sa ručno rađenim efektima koji postižu trendovsku privlačnost.

Glamuroznost kolekcije izražena je kroz lagana plišana pletiva s motivima u toplim bojama koji asociraju na zalazak sunca. Lepršave haljine, kombinezoni i hlače s prorezima naglašavaju senzualnost pokretom, simbolizirajući fluidnost vode kao ljetnog motiva i izvora inspiracije.

Ljubiteljice modnih dodataka bit će oduševljene jedinstvenim ručno heklanim torbama i šeširima koji spajaju naslijeđe i suvremenost, obogaćujući svaku kombinaciju svojom razigranošću.

Jedna od posebnosti nove JET LAG ljetne kolekcije je da su njeni komadi jednako prikladni i atraktivni za gradske šetnje i plažu, za dnevne aktivnosti, ali i za večernje izlaske. Kampanja za kolekciju “THE SPIRIT OF EGYPT” snimljena je na plaži Bilotinjak koja svojom ljepotom podsjeća na egzotične egipatske krajolike.

Fotograf Goran Čižmešija prenio je svoju viziju kolekcije kroz atraktivne fotografije s modelom Monikom Galić iz agencije Talia model, koja svojom energijom utjelovljuje samouvjerenu i snažnu JET LAG ženu. Vizažistica Maša Mihaljčić savršeno je upotpunila kolekciju svojim make-upom.

Nova ljetna kolekcija “THE SPIRIT OF EGYPT” brenda JET LAG donosi suptilnu eleganciju i osjećaj luksuza kroz moderne komade odjeće, istovremeno oživljavajući duh drevnog Egipta na suvremen način. Jasmine Arnautović, sa svojom strašću za modom i izvanrednom kreativnošću, još jednom je dokazala zašto je JET LAG omiljeni izbor žena koje žele istaknuti svoj stil i osjećati se samopouzdano u svakoj prigodi.

Više informacija o brendu i kolekciji saznajte na Instagram i Facebook profilima instagram.com/jetlag_studio