Pretraži

Lacoste x Eleven by Venus: Teniski stil za sve prilike

Venus Williams, 14-struka osvajačica Grand Slam turnira i uspješna poduzetnica, predstavila je svoju prvu suradnju s Lacosteom, kapsulnu kolekciju koja spaja njezin brend EleVen by Venus Williams s estetikom Lacostea.

Kolekcija, koja će biti dostupna u trgovinama i na lacoste.com od 8. studenog 2023. godine, uključuje 18 komada, od svilenog trenirke i kratkog prugastog polo majice do plisirane teniske suknje i džempera od flisa s natpisom “Venus je prva učinila”.

“U EleVenu, naša misija je nadahnuti žene da se osjećaju samopouzdano i pomoći im da ostvare svoje ciljeve kako bi postale najbolje verzije sebe u svim područjima svog života”, rekla je Williams. “Ova suradnja s Lacosteom odražava istu etiku. Bilo mi je čast raditi s njihovim timom na dizajnu kolekcije koja ne samo da odražava EleVenovo ulaganje u jačanje žena, već i odaje počast bogatoj povijesti i nasljeđu Lacostea.”

Kolekcija je snimljena u New Yorku, prijestolnici američke mode, i savršeno ulijeva energiju i duh Venus Williams. Komadi su i stilski i funkcionalni, što ih čini savršenim za modernu ženu koja je uvijek u pokretu.

“Venus Williams je ikona u svijetu sporta i mode”, rekao je Thierry Guibert, izvršni direktor Lacostea. “Njezin je duh i energija zarazni, a njezino ulaganje u jačanje žena je nadahnjujuće. Drago nam je što smo s njom surađivali na ovoj kolekciji koja je istovremeno stilska i funkcionalna, a koja slavi žene i njihovu snagu.”