Pretraži

Lunilou i IZAKOVA najavili Adria Tour 2024 s pop-up događanjima u priobalnim gradovima Hrvatske

U petak je službeno najavljen Adria Tour 2024., ljetni projekt održivih hrvatskih brendova Lunilou i IZAKOVA.

Simpatičnim najavnim videom, lunilou i IZAKOVA team predstavili su seriju pop-up trgovina koje će obići najljepše priobalne gradove Hrvatske, pozivajući sve da se pridruže i osobno dožive njihove jedinstvene

Lunilou i IZAKOVA organiziraju posebna pop-up događanja koja će se održati na nekoliko prekrasnih lokacija duž Jadranske obale. Evo datuma i mjesta gdje ih možete pronaći:

  • Rovinj – Hotel Lone: 2.7. – 7.7.
  • Opatija – Umjetnički paviljon Juraj Šporer: 9.7. – 14.7.
  • Zadar: 18.7. – 21.7.
  • Split: 23.7. – 28.7.
  • Dubrovnik: 30.7. – 4.8.

Ove pop-up trgovine pružit će posjetiteljima priliku da istraže i kupe proizvode brendova Lunilou i IZAKOVA, koji su poznati po svojoj predanosti održivosti i kvaliteti. Vjerujemo kako će vas oduševiti njihovi specijalni proizvodi za čije je ilustracije zaslužna predivna Mateja Sučević. Mateja je svakom gradu svojim ilustracijama posvetila posebnu pažnju te na svaku ilustraciju dodala neki specifičan lunilou detalj.

Lunilou, posvećen proizvodnji ekološki prihvatljivih i visokokvalitetnih proizvoda za djecu i odrasle, ima misiju promicanja zdravog načina života kroz korištenje prirodnih materijala. IZAKOVA, poznata po modernim i inovativnim modnim rješenjima, spaja tradiciju i suvremeni dizajn, osiguravajući da svaki proizvod bude izrađen s posebnom pažnjom na detalje i kvalitetu.

Doživite jedinstvene proizvode u prekrasnom okruženju

Adria Tour 2024. nije samo serija pop-up trgovina. To je poziv da se angažirate s ovim brendovima u prekrasnom i jedinstvenom okruženju, obogaćujući vaše ljetno iskustvo duž hrvatske obale. Bilo da ste lokalac ili turist, ovi događaji su osmišljeni da vam pruže nezaboravno i zabavno iskustvo, omogućujući vam da otkrijete lunilou i IZAKOVA proizvode u privlačnom i slikovitom okruženju.

“Vjerujemo da će naša suradnja s prestižnim lokacijama, kao što su Hotel Lone u Rovinju i Umjetnički paviljon Juraj Šporer u Opatiji, ne samo privući posjetitelje već i dodati novu dimenziju ovim uglednim mjestima, nudeći jedinstvenu kombinaciju kupovine i odmora.” rekla je osnivačica brendova Izabel Kovačić. “Zabilježite datume i pridružite nam se u nekom od ovih fantastičnih gradova. Učinimo ovo ljeto nezaboravnim zajedno, slaveći održivu modu i kvalitetnu izradu. Radujemo se što ćemo vas dočekati na Adria Touru 2024. i podijeliti našu strast prema ekološkim i inovativnim proizvodima s vama.” dodala je Izabel.

Za više informacija i novosti, posjetite web stranice Lunilou i IZAKOVA.