Pretraži

Foto: Bojan Zibar

Mime’s obogaćuje brunch scenu Zagreba slasnom ponudom za sva nepca

Za sve one koji se nikada nisu mogli odlučiti između doručka i ručka, brunch nudi idealno rješenje. Ova popularna kombinacija dva obroka u posljednjih nekoliko godina osvojila je srca Hrvata, a sada je gastronomska ponuda Zagreba bogatija za još jedno mjesto koje nudi brunch – Mime’s trattoria i pizzeria.

Od samog otvaranja, Mime’s se etablirao kao popularna destinacija za ljubitelje talijanskih delicija. Širenjem poslovanja na nove lokacije, restoran je odlučio proširiti i svoju gastronomsku ponudu, uključujući i brunch.

Jaja, avokado, losos, granola, voće… Ove namirnice su postale sastavni dio brunch menija koji nudi Mime’s. Brioche tost s pečenim špekom, poširanim jajem, hollandaise umakom i vlascem, bruscheta s kuhanom prešanom šunkom, kajganom, karameliziranim lukom i sjemenkama gorušice te brioche tost s lososom samo su neki od specijaliteta koji će oduševiti i najistančanija nepca. Za one koji preferiraju zdravu prehranu, u ponudi se nalazi i granola sa svježim voćem i jogurtom.

Brunch, u hrvatskom jeziku poznat i kao užina, postao je omiljeni obrok mnogih. Poslužuje se tijekom doručka i ručka, najčešće između 10 i 14 sati. Mime’s sada nudi savršeno mjesto za uživanje u brunchu u atraktivno uređenom ambijentu u srcu Zagreba.

Osim ukusne hrane, Mime’s nudi i širok izbor pića, uključujući kavu, čaj, sokove, pivo i vino. Ljubazno osoblje će vam s radošću pomoći da odaberete savršeno jelo i piće te da uživate u opuštenoj atmosferi.

Ako tražite savršeno mjesto za brunch u Zagrebu, Mime’s trattoria i pizzeria je apsolutno mjesto za vas. Dođite i uvjerite se sami u kvalitetu i raznolikost ponude.