Pretraži

Monika Sablić otvorila boutique u Mall of Split

Splitska modna scena dobiva novu prepoznatljivu oazu stila i elegancije s otvaranjem boutiquea brenda “Monika Sablić Atelier”. Modna dizajnerica Monika Sablić s velikim veseljem i ponosom najavljuje ovaj značajan korak u svojoj karijeri.

Kolekcija je ispunjena živopisnim bojama, cvjetnim uzorcima, šarenim kombinacijama, ali i vječnim ženstvenim klasicima s prepoznatljivim potpisom Monike Sablić.

Sve što je spomenuto sada je dostupno u trgovini “Monika Sablić Atelier”, smještenoj na prvom katu šoping centra “Mall of Split”, odmah pored trgovina “Gracija” i “Steve Madden”. Ova ekskluzivna trgovina postaje nezaobilazno odredište za ljubitelje mode i one koji cijene visoku kvalitetu i jedinstven dizajn.

Monika Sablić Atelier

Ulaskom u “Monika Sablić Atelier”, posjetitelji će se naći u oazi stila gdje će njihovi osjetila biti obasjana ljepotom i sofisticiranošću. Prostrani i elegantno uređeni prostor pruža optimalno iskustvo kupovine, dok će stručno i ljubazno osoblje biti na raspolaganju kako bi pomoglo svakom kupcu pronaći savršeni komad iz kolekcije.

Monika Sablić nije samo poznata po svom izvanrednom dizajnu, već i po svojoj predanosti održivosti. U trgovini “Monika Sablić Atelier”, moći ćete pronaći odjevne komade izrađene od visokokvalitetnih materijala i proizvedene na način koji poštuje okoliš. Monikin brend podržava održive prakse i uvijek je svjestan važnosti etičke mode.