Pretraži

eNVy room: Nova paradigma vjenčanica i ready-to-wear komada za suvremenu eleganciju

eNVy room je brend koji je postao sinonim za vjenčanice i odjevne komade koji su daleko od uobičajenih stereotipa vjenčane mode. No, oni se ne zaustavljaju samo na vjenčanicama, već donose i fantastične ready-to-wear komade.

Slijedeći suvremene trendove, eNVy room u svojoj najnovijoj kolekciji stavlja naglasak na svilene haljine, kombinezone, precizno krojena odijela, suknje i topove koji su univerzalni i mogu se nositi tijekom cijele godine.

Oversized odijela, već poznata po popularnosti, dobila su novu dimenziju u ovoj kolekciji. Frak dodaje fantastičan twist ovim odijelima, sjajno se kombinirajući s pallazo hlačama niskog struka ili maxi suknjom s visokim prorezom na nozi.

Jedna od novosti u kolekciji su i izrazito strukirani sakoi s predimenzioniranim ramenima koji moderniziraju klasičnu formu odijela. Odstupajući od uobičajenih pravila za proporciju, stvaraju snažnu Y siluetu. Na haljinama, suknjama i topovima nalaze se elementi raskošnih nabora koji stvaraju suptilnu igru svjetla i sjene. Istovremeno, dekadentni prorezi dodaju dinamičan oblik koji ističe nesputanu sofisticiranost i seksepil. Kolekcija je vješto protkana kontrastima, bilo da se radi o suprotnostima poput otkrivenog i pokrivenog, lepršavog i pripijenog, ili ležernog i strogog. Ti kontrasti pružaju dojam usklađenosti i ravnoteže, što je glavna karakteristika eNVy room potpisa.

Kolorit kolekcije ne ograničava se samo na standardnu crnu, koja je uvijek prisutna u njihovim kolekcijama. Ovoga puta ističe se i puderasto ružičasta boja, koja dodaje dodir nježnosti, kao i vibrantna nijansa neonski roza koja izražava energičnost. Kao i do sada, eNVy room je uspio stvoriti komade u kojima se žena može osjećati istovremeno ženstveno i moćno, cool i sexy. Osim toga, njihovi komadi su vrlo udobni za nošenje i prikladni za svaku prigodu kada želimo izražavati samouvjerenost i hrabrost.

Fotografija J. Baričić, šminka S. Joković, hairstyling M. Maršić.