Pretraži

Fotografije: Sanja Jagatić

Pogledajte sve modele novih Alduk vjenčanica iz nove kolekcije

Dizajner Ivan Alduk predstavio je novu kolekciju vjenčanica za 2024. godinu u svom showroomu u Draškovićevoj 33 u Zagrebu. Kolekcija je prepuna modernih i kreativnih modela koji će zasigurno oduševiti mladenke koje žele biti jedinstvene na svoj veliki dan.

“Ove godine smo se fokusirali na dizajn koji je atraktivan i moderan, ali istovremeno i klasičan i bezvremenski”, rekao je Alduk. “Želimo da se naše mladenke osjećaju samouvjereno i prekrasno u svojim vjenčanicama.”

Kolekcija uključuje širok izbor modela, od kratkih haljina i kombinezona do dugih haljina s raskošnim rasječcima i naborima. Tkanine su bogate i raznovrsne, od svile i čipke do tila i satena.

“Želimo da svaka mladenka pronađe savršenu vjenčanicu za sebe, bez obzira na stil i figuru”, rekao je Alduk. “U našem showroomu imamo preko 80 modela na izbor, tako da smo sigurni da ćemo pronaći savršenu haljinu za svaku mladenku.”

Alduk vjenčanice se izrađuju po mjeri, a tim dizajnera surađuje s mladenkama kako bi im osigurale savršeno pristajanje i maksimalan ugodaj.

“Želimo da se naše mladenke na svoj veliki dan osjećaju kao princeze”, rekao je Alduk. “Vjenčanica je jedna od najvažnijih haljina u životu žene, i želimo da to iskustvo bude zaista posebno.”

Kako isprobati Alduk vjenčanice?

Proces je jednostavan. Kontaktirajte Alduk tim na službeni broj ili mailom na info@alduk.hr i zatražite termin za isprobavanje vjenčanica. Tim će vam rado ponuditi slobodne termine i ugovoriti individualni termin isprobavanja od sat vremena.

Sve vjenčanice se šivaju po mjeri uz obaveznu probu, a idealno je naručiti vjenčanicu 3 do 6 mjeseci prije vjenčanja. Cijene modela u kolekciji kreću se od 1.000 do 1.900 eura.

Fotografije: Sanja Jagatić Model: Mija Matić