Pretraži

Rabanne x H&M: Cher, Elle Fanning i drugi zablistali u novim kreacijama

Pionir na francuskoj modnoj sceni otkako je njegov pokojni osnivač Paco Rabanne predstavio svoje kreacije iz 1960-ih koje su definirale eru, danas je Rabanne jednako slavljen zbog svojih jednostavnih prijedloga garderobe pod vodstvom kreativnog direktora Juliena Dossene.  

Događaj je ponudio prvi pogled na kolekciju Rabanne H&M, koja uključuje žensku, mušku odjeću i modne dodatke, kao i dekor za dom. Pokrenut će se u odabranim trgovinama i online na Hm.com 9. studenog 2023.  

Zabava je otvorena intimnim nastupom talentirane švedske pop zvijezde Robyn koja je dala ton večeri. Noć je nastavljena uz proslavljenu južnokorejsku DJ-icu i producenticu Peggy Gou. Kao posebna gošća glamurozno se pojavila američka pjevačica i glumica Cher.  

Cher, Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris, Ashley Graham i Tina Kunakey nosili su ključne lookove iz energične kolekcije Rabanne H&M. 

Dodatni gosti su: Amina Muaddi, Tyga, Rianne Van Rompaey, Alexander Edwards, Jade Rabarivelo, Rafael Pavarotti i Issa Perica. 

“Rabanne je oduvijek bio veseo brend, a ovaj događaj dočarao je razigrano raspoloženje kolekcije Rabanne H&M. Uvijek želim da se ljudi osjećaju oslobođeno kada nose našu odjeću, pa je bilo sjajno vidjeti goste kako se zabavljaju i prihvaćaju hedonistički duh kolekcije,” kaže Julien Dossena, kreativni direktor u Rabanneu.  

“Gdje je bolje otkriti kolekciju stvorenu za trenutke pune poda nego u kultnom noćnom klubu? Bilo je zadovoljstvo otkriti suradnju Rabanne H&M u Parizu s našim gostima otkrivajući zapanjujući potencijal ove svestrane kolekcije,” kaže Ann-Sofie Johansson, voditeljica dizajna ženske odjeće i kreativna savjetnica u H&M-u.