Pretraži

Thai Centar Mali nudi autentično iskustvo tajlandske masaže

Upoznajte Thai Centar Mali, najnoviju oazu mira u samom centru Zagreba. Smješten na Trgu Petra Preradovića, ovaj centar nudi autentično iskustvo tajlandske masaže kroz personalizirane tretmane prilagođene individualnim potrebama.

Nakon sedam godina uspješnog rada u Rijeci, vlasnici Thai Centra Mali donijeli su filozofiju holističkog wellnessa i u Zagreb. Njihova misija je jednostavna: pružiti klijentima potpuni odmor i opuštanje od stresa i užurbanog životnog stila.

Tajna savršenog opuštanja

U Thai Centru Mali savršen spoj tradicije i moderne udobnosti dočarava autentičnu atmosferu Tajlanda. Namještaj, ukrasi i detalji, ručno rađeni od strane tajlandskih obrtnika, doprinose opuštajućem ambijentu. Devet prostranih soba za masažu s tuševima, individualnom ventilacijom, klimatizacijom i mogućnošću prilagođavanja glazbe i svjetla osiguravaju potpunu privatnost i udobnost.

Više od masaže

Thai Centar Mali nudi širok spektar tradicionalnih tajlandskih masaža, uključujući i masažu za parove. Njihove iskusne terapeutkinje, došle iz Tajlanda, koriste prirodne kozmetičke proizvode dopremljene iz domovine.

Dobrobiti tajlandske masaže su brojne: poboljšava cirkulaciju, ublažava bol i napetost mišića, povećava fleksibilnost, smiruje um i tijelo te dovodi organizam u ravnotežu.

Mali – cvijet sretne energije

Naziv “Mali” na tajlandskom jeziku znači cvijet jasmina. U tajlandskoj kulturi jasmin simbolizira majku i pozitivnu energiju. Upravo tu atmosferu topline i brige možete pronaći u Thai Centru Mali, najvećem centru za tajlandsku masažu u Hrvatskoj.

Doživite autentičnu tajlandsku masažu i prepustite se potpunom opuštanju u Thai Centru Mali.