Pretraži

Foto: Mirta Pejić, Denis Butorac

Vanillaz remixiraju Mishinu pjesmu “One Day” za Doru!

Svjetski poznati DJ duo Vanillaz objavio je remix pjesme “One Day” koju će misteriozni glazbenik Misha izvesti na Dori. Pjesma je već privukla pažnju obožavatelja u nekoliko država, a remix Vanillaza dodatno će joj dati zamah.

Vanillazi su oduševljeni Mishinom pjesmom i smatraju da ima sve elemente da postane hit na glazbenim festivalima. “Pjesma je energična i odmah smo znali da bi se savršeno uklopila u naše setove,” kažu Vanillazi.

Misha je također uzbuđen suradnjom s Vanillazima i smatra da će remix pjesmi pomoći da dođe do još šire publike. “Željeli smo da ‘One Day’ bude pjesma s kojom se svatko može povezati, a Vanillazi su prepoznali taj potencijal,” kaže Misha.

Uz energičnu house melodiju i Mishinu originalnu viziju, “One Day” ima sve šanse da postane jedna od najpopularnijih pjesama na Dori.

Nastup Mishe s pjesmom “One Day” možete pratiti 22. veljače u prvoj polufinalnoj večeri Dore.

Remix pjesme “One Day” s potpisom Vanillaza možete poslušati na platformi SoundCloud.

O Mishinoj republici:

Misha je uz pjesmu predstavio i koncept “Misha republike”, virtualnog mjesta gdje su svi dobrodošli da budu kreativni i drugačiji. “Misha republika je za sve koji se ne uklapaju u kalup,” kaže Misha. “Želimo da to bude mjesto gdje se svatko može osjećati prihvaćeno i gdje može slobodno izraziti sebe.”