Pretraži

Chanel i Margot Robbie: Savršena sinergija za Barbie film

Chanel, legendarna francuska modna kuća, započela je svoju najnoviju avanturu sudjelovanjem u jednom od najočekivanijih filmskih projekata ovog ljeta – filmu “Barbie”.

Ovaj ambiciozni projekt glumi i producira glumica Margot Robbie, nominirana za Oscara i omiljena Chanelova ambasadorica, koja tumači omiljenu globalnu ikonu, Barbie.

Kroz ovu suradnju, Chanel je udružio snage s kreativnim umovima koji stoje iza Barbie kako bi oživjeli nekoliko zadivljujućih kostima za lik Barbare, ali i skijaško odijelo za lik Kena, kojeg utjelovljuje glumac Ryan Gosling.

Pet besprijekornih silueta je osmislio kreativna direktorica kuće, Virginie Viard, a inspiraciju je pronašla u prošivenim torbama u obliku srca i dodacima poput naočala iz kolekcije Coco Neige, holografskim manžetama, bižuterijom i šeširima iz Maison Michela.

Chanel je za ovaj prestižni projekt angažirao nagrađivanu Oscarom kostimografkinju Jacqueline Durran, koja je pažljivo pripremila izbor odjevnih kombinacija u čarobnim nijansama ružičaste, koristeći ekskluzivne kolekcije Ready-to-Wear, Coco Beach i Coco Neige, sve pod palicom Virginie Viard. Među ovim odabirima, pet zadivljujućih silueta pažljivo je odabrano kako bi na najljepši način prikazali lik Barbie dok ona kreće na svoje uzbudljivo putovanje kroz film.

Uzbudljivo putovanje Barbienog lika ogledat će se u tri elegantna odijela, šik skijaškom odijelu i šarmantnoj haljini, koje doista odražavaju suštinu razvoja Barbienog lika u filmu. Barbie će kroz ove elegantne kreacije prikazati različite aspekte svog karaktera, od samouvjerene poslovne žene do avanturističkog skijaša, a sve do sofisticirane dame.

Chanelova suradnja na ovom filmu otvorila je vrata za maštovito dizajniranje kostima koji će oduševiti publiku diljem svijeta. Ova filmska avantura predstavlja spoj snova i stvarnosti, a Chanel je uspješno prenio svoj bezvremenski stil na likove Barbare i Kena, čineći ovaj film još posebnijim za obožavatelje diljem svijeta.