Pretraži

Fred Segal predstavlja atraktivnu suradnju s indie brendom HEAR ME RAW

Fred Segal iz Los Angelesa udružila se s neovisnom skincare markom HEAR ME RAW kako bi kreirali zajedničku kolekciju proizvoda u limitiranom izdanju.

Na čelu ove kampanje je važnost prirodnih sastojaka i održivosti u skincareu, a inicijativa uključuje biljno bazirane formule koje se mogu koristiti na više načina, s izmjenjivom, refillable i reciklabilnom ambalažom, pri čemu dio prihoda ide organizaciji 1% za planetu. HEAR ME RAW x Fred Segal kolekcija sastoji se od četiri refillable proizvoda, svaki s vlastitim jedinstvenim ciljem – “The Brightener” s klorofilom + maska za ispiranje kisikom, “The Detoxifier” s aktivnim ugljenom + maska za čišćenje, “The Hydrator” s ekstraktom kaktusa + hidratantna krema bogata hranjivim tvarima i “The Clarifier” s francuskim zelenim glinom + maska za uklanjanje masnoće.

“U našoj industriji, svake godine završi 100 milijardi komada ambalažnih materijala na odlagalištima. To je i neodgovorno i neprihvatljivo”, objasnio je Mike Indursky, osnivač HEAR ME RAW-a. “Zato smo odabrali sustav refillable ambalaže koji koristi jedan zajednički stakleni lonac i poklopac za svaki proizvod.” Naglašavajući svoju predanost etičkim praksama, proizvodi Fred Segal x HEAR ME RAW skincare su cruelty-free, razvijeni s sirovim sastojcima iz cijelog svijeta, proizvedeni u SAD-u i koriste sustav refillable ambalaže koji smanjuje količinu ambalaže za čak 86%.

“S velikim oduševljenjem najavljujemo naše partnerstvo s HEAR ME RAW, brendom koji dijeli našu predanost svjesnom življenju”, rekla je Ashley Petrie, viša potpredsjednica odjela za robnu marku u Fred Segalu. “Zajedno ponosno predstavljamo kolekciju prirodnih proizvoda za njegu kože koja utjelovljuje našu zajedničku viziju i podiže rutinu ljepote naših kupaca.”

Fred Segal je poznat po inovativnim suradnjama, poput ikoničnih partnerstava s Rothy’s, CB2 i Guess. Međutim, ovo je prvi put da se brend upušta u ekskluzivno partnerstvo u području ljepote. Ova suradnja također označava formalni ulazak HEARME RAW-a u maloprodajnu destinaciju.

Najnovija refillable linija proizvoda za njegu kože koju morate upoznati dolazi u suradnji između ikonične prodavaonice iz Los Angelesa, Fred Segal, i neovisnog brenda za njegu kože HEAR ME RAW. Ova posebna kolekcija ističe važnost prirodnih sastojaka i održivosti u skincareu te nudi formule napajane biljkama koje se mogu koristiti na više načina, s izmjenjivom, refillable i reciklabilnom ambalažom. Dio prihoda od prodaje ovih proizvoda donira se organizaciji 1% za planetu, koja se bavi ekološkim pitanjima.

HEAR ME RAW x Fred Segal kolekcija sastoji se od četiri refillable proizvoda, svaki s vlastitim specifičnim ciljem. “The Brightener” je maska za ispiranje s klorofilom i kisikom koja osvježava kožu. “The Detoxifier” je maska za čišćenje s aktivnim ugljenom koja pomaže ukloniti nečistoće. “The Hydrator” je izuzetno hranjiva hidratantna krema s ekstraktom kaktusa za intenzivnu hidrataciju. Na kraju, “The Clarifier” je maska za uklanjanje masnoće s francuskom zelenom glinom koja pomaže uravnotežiti kožu.

Mike Indursky, osnivač HEAR ME RAW-a, izrazio je zabrinutost zbog velike količine otpada od ambalaže u skincare industriji, istaknuvši da svake godine završi oko 100 milijardi komada ambalažnih materijala na odlagalištima. Kako bi odgovorio na ovaj problem, HEAR ME RAW x Fred Segal kolekcija koristi sustav refillable ambalaže koji koristi jedan zajednički stakleni lonac i poklopac za sve proizvode. Na taj način se smanjuje količina otpada od ambalaže za impresivnih 86%. Kroz održivo rješenje ambalaže, ova suradnja naglašava svoju predanost etičkim praksama.

Proizvodi Fred Segal x HEAR ME RAW skincare ne samo da su ekološki svjesni, već su i cruelty-free. Izrađeni su od sirovih sastojaka iz različitih dijelova svijeta i proizvedeni u SAD-u. Ova kolekcija predstavlja posvećenost brendova svjesnom življenju i podiže rutine ljepote kupaca uz prirodna rješenja za njegu kože.

Ashley Petrie, viša potpredsjednica odjela za robnu marku u Fred Segalu, izrazila je oduševljenje partnerstvom s HEAR MERAW-om. Izjavila je: “S velikim oduševljenjem najavljujemo naše partnerstvo s HEAR ME RAW, brendom koji dijeli našu predanost svjesnom življenju. Zajedno ponosno predstavljamo kolekciju prirodnih proizvoda za njegu kože koja utjelovljuje našu zajedničku viziju i podiže rutinu ljepote naših kupaca.”

Fred Segal je poznat po inovativnim suradnjama, uključujući partnerstva s Rothy’s, CB2 i Guess. Međutim, ovo je prvi put da brend ulazi u ekskluzivno partnerstvo u području ljepote. Istovremeno, za HEAR ME RAW ova suradnja označava službeni ulazak u prodajni prostor, proširujući svoj doseg i donoseći svoju filozofiju održive njege kože širem auditoriju.

HEAR ME RAW x Fred Segal kolekcija predstavlja značajan korak prema održivoj budućnosti u skincare industriji. Kombinirajući ekološku ambalažu, prirodne sastojke i filantropske donacije, ovo partnerstvo postavlja novi standard za linije čiste njege kože. Kako potrošači sve više cijene etičke i održive prakse, ova suradnja otvara put drugim brendovima da slijede isti primjer i stvore pozitivne promjene u beauty industriji.