Pretraži

Karat Jewelry x Ivana Mišerić predstavljaju kolekciju Manifesto: Nakit s pričom o ljubavi i prijateljstvu”

Da je nakit nešto sasvim više od pukog modnog asesoara, dokaz je suradnja i prijateljstvo koje je nastalo između omiljenog domaćeg brenda nakita Karat Jewelry i radijske voditeljice Ivane Mišerić. Ivana i Rene Krasnić Velicki, vlasnica i dizajnerica Karat-a, upoznale su se prije pet godina u Osijeku i od tada su postale bliske prijateljice. Njihovi slični karakteri, pogledi na život, sentiment i kreativnost doveli su do dugoročne poslovne suradnje i predivnog prijateljstva.

Nova kolekcija nakita nazvana Manifesto je svojevrsna oda prijateljstvu, zajedničkim uspomenama, ljubavi i ostvarenju snova.

Ivana Mišerić je postala muza Karat Jewelry-a, a kolekcija Manifesto je rezultat njihovih zajedničkih kreativnih ideja. U suradnji s Karatovim timom, stvorena je kolekcija koja odražava Karatovu estetiku i Ivanin duh, osobnost i stil. Svaki komad nakita iz kolekcije Manifesto ostavlja bez daha, uz dodir Ivaninih omiljenih boja. Svaki predmet u kolekciji ima svoju priču koja uokviruje emocije putovanja ispunjenog prijateljstvom, ljubavlju i podrškom. Kolekcija donosi prekrasne naušnice, chokere, narukvice i naušnice optočene cirkonima, kao i setove nakita u živim bojama.

Kolekcija Manifesto poziva vas da se upustite u osobno putovanje, da cijenite ljepotu povezanosti u životu i ostvarite vlastite snove. Rene Krasnić Velicki objašnjava da kada nosite Manifesto, postajete dio duboke priče ispunjene magijom ostvarenja snova. Kolekcija je podsjetnik da kada se okružimo ljubavlju, podrškom i neumornim vjerovanjem, ostvarujemo svoj pravi potencijal i stvaramo svijet ispunjen ljepotom i inspiracijom.

Simbolika se proteže kroz svaki komad nakita iz kolekcije Manifesto. Na primjer, ogrlica i narukvica s dvije divne lila karike simboliziraju snagu prijateljstva, dok tirkizni krugovi predstavljaju nepokolebljivu motivaciju i podršku. Svaki komad nakita postaje opipljiv izraz emocija i vječni podsjetnik na snagu prijateljstva.

Ivana Mišerić je uzbuđena zbog lansiranja kolekcije i ističe da proizvod koji nosi veliku emociju, uz znanje i viziju, čini formulu uspjeha. Ona smatra da to puno govori o brendu i kako se brinu o drugim ljudima. Rene je uspješno prenio tu emociju i brigu u Karat, što stvara fantastičan osjećaj stvaranja nečeg za sebe i druge na temelju prijateljstva i povjerenja.

Više o kolekciji Manifesto, koja nadilazi puki ukras i postaje simbol snage vlastitih snova i neprolazne veze među prijateljima, možete saznati na Instagram i Facebook profilu te web stranici brenda.

Foto: Karmen Poznić
Make up: Tamara Čes
Hair: Dorotea Jarić
Styling: Rene Krasnić Velicki