Pretraži

Najljepše meksičko vjenčanje: Fani Stipković i Fernanda Hierra u haljini iz zagrebačkog boutiquea Le Concept

Nakon što je ovaj mjesec njezin Lei Lou dizajn objavljen u kultnom September Issueu američkog i britanskog izdanja Voguea, priznata hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović dobila je još jedan razlog za slavlje, opet u svjetskim razmjerima. Naime, poznata hrvatska novinarka s madridskom i (trenutno) meksičkom adresom, Fani Stipković, na svom vjenčanju za slavnog španjolskog nogometaša i legendu Real Madrida, Fernanda Hierra, zablistala je u vjenčanici Vere Wang iz Aleksandrinog zagrebačkog boutiquea Le Concept, zasigurno najluksuznijeg wedding multibrand storea u ovom dijelu Europe.

Le Concept, koji se upravo savršeno uklopio u postojeći Lei Lou butik u Ilici 15 i proširio ga na čak 850 kvadrata čistog modnog i vjenčanog luksuza, vrlo je brzo postalo omiljeno mjesto brojnih budućih mladenki, pa ne čudi da je Stipković upravo tamo pronašla haljinu za svoj najsretniji dan u životu.

Sjajna je to stvar i za Hrvatsku, budući da je ekskluzivne snimke vjenčanja održanog u meksičkoj Guadalajari, gdje Hierro radi kao direktor nogometnog kluba Club Deportivo Guadalajara, donijela ekskluzivno ovaj tjedan španjolska ¡Hola!, a prenijeli su ih gotovo svi tamošnji vodeći mediji i brojni svjetski. Na divnoj, intimnoj ceremoniji u krugu najbližih Stipković i Hierro okrunili su svoju dugogodišnju ljubav, a pravo ih veselje očekuje uskoro kada će postati roditelji dječačića.

“S Fani me veže dugogodišnja suradnja, koja je s vremenom prerasla u prijateljstvo. Jako me razveselilo kada je, u moru onoga što je mogla odabrati, ostala vjerna Hrvatskoj i svoju savršenu haljinu pronašla kod nas u Zagrebu. Riječ je o jednostavnoj, a opet glamuroznoj kreaciji Vere Wang, koja je apsolutna vladarica scene kada su u pitanju vjenčane haljine i koje su, suprotno nekom uvriježenom mišljenju, zapravo i vrlo pristupačne” – govori Dojčinović, koja je jedna od rijetkih dizajnerica s ovih prostora koja se može pohvaliti činjenicom da su njene kreacije nosile ili nose neke od najvećih svjetskih zvijezda.

“Oduvijek djelujem lokalno, ali mislim globalno i nikad ne propuštam priliku za neke lijepe priče. Iako smo malo tržište, to nam nikako ne smije biti izlika da se prestanemo truditi. Donositi svijet k nama i pritom osvajati svijet iz Ilice 15 bila je i ostala moja najdraža misija” – zaključuje Dojčinović. 

Foto (Fani Stipković): Judith Castro
Fotografije interijera Le concept : Matea Smolčić Senčar