Pretraži

Otkrijte savršenu ljetnu eleganciju uz H&M-ovu kolekciju za 2023.

Ljetna sezona je stigla, a sa sobom donosi bezbrižne trenutke provedene na suncu i uživanje u opuštenim modnim kombinacijama. H&M je pripremio kolekciju koja spaja labava lanena odijela i šik heklane komade sa fluidnim satenom, svjetlucavim statement komadima te zadivljujućim kupaćim kostimima i bikinijima s detaljima na vezanje.

Ova kolekcija predstavlja moderan kontrast koji ističe teksture, jednostavne siluete i prirodne materijale koji dišu.

“Za ljetnu kolekciju stvarno su nas inspirirali dugi dani na suncu koji su bez napora prešli u svjetlucave noći. Opušteno, sofisticirano odijelo je ključno, naglašeno trenucima sjaja sa sjajnim detaljima i šik paletom boja. Kupaći kostimi, sandale s remenčićima i nakit za tijelo također su pravi komadi heroja – i sastavni dijelovi svake ljetne garderobe,” izjavila je Eliana Masgalos, dizajnerica u H&M-u.

Kolekcija oduševljava širokom paletom komada koji su idealni za šetnje plažom ili šetnje gradskim ulicama. Labava lanena odijela pružaju udobnost i ležernost, dok šik heklani komadi lagano lebde na povjetarcu. Kombinirani s odijelima od fluidnog satena, ovi komadi stvaraju sofisticiran izgled koji privlači pažnju.

H&M je posebnu pažnju posvetio detaljima. Kupaći kostimi i bikiniji s vezicama ističu se kao neodoljivi komadi koji pružaju dodatnu dozu šarma. Sandale s remenčićima pružaju eleganciju i udobnost za dnevne aktivnosti. Dodaci poput sjajnog nakita za tijelo dodaju poseban sjaj i upečatljivost svakom izgledu.

Paleta boja u ovoj kolekciji donosi zanimljiv kontrast. Oštra bijela i sunčano žuta ističu se nasuprot grafičkoj crnoj, stvarajući svježu i modernu atmosferu.

H&M-ova kolekcija za ljeto 2023. bit će dostupna od 18. svibnja u trgovinama diljem svijeta i putem njihove online platforme hm.com. Ne propustite priliku da otkrijete profinjenu jednostavnost i sofisticiranu eleganciju koju nudi ova kolekcija, savršenu za ljetne avanture i opuštene trenutke.