Pretraži

Tokijska avantura: Bottega Veneta predstavlja ljetnu kampanju 2024

Ljetna kampanja Bottega Veneta 2024. širom otvara vrata svijetu ispunjenom fantazijom i putopisnom čežnjom, vješto orkestriranom od strane kreativnog direktora Matthieua Blazyja.

Ove sezone kolekcija nadilazi granice, i fizičke i modne, pozivajući nas na globalnu odiseju koja slavi radost izražavanja sebe.

Prošli su dani jedinstvene inspiracije. Blazyjeva ljetna pjesma koristi simfoniju različitih utjecaja, ispreplićući eleganciju talijanske krojačke vještine s živahnom energijom međunarodnih kultura. Od elegantnih odijela za posao do razigranih haljina s pomponima, kolekcija je kaleidoskop tekstura i silueta, a svaki komad je poziv da skinete staru kožu i zagrlite novu osobu.

Ovaj duh radoznalog istraživanja prelijeva se u kampanju koju je snimio renomirani fotograf Alec Soth. Tokijska igrališta postaju pozadina za modnu bajku, gdje modeli penju na ćudljive skulpture u ogrtačima s resama i šeću među predimenzioniranim gljivama, sve odjeveni u komade koji su ove sezone obavezni. Soth hvata bit Blazyjeve vizije: svijet u kojem moda nije samo ono što nosite, već i beskrajne mogućnosti koje otvara u vama.

“Odiseja: putovanje koje je i slobodno i puno nade”, proglašava Blazy, odjekujući sentiment kampanje. Igrališta, sa svojim inherentnim duhom istraživanja i eksperimentiranja, postaju moćna metafora za beskrajni potencijal kolekcije i ljudi koji je nose.

Soth, odjekujući Blazyjevu viziju, opisuje svoj pristup kao “razigran”. Svaka slika pršti od boja i spontanosti, odražavajući ćudljivu prirodu same kolekcije. Njegov je cilj teleportirati gledatelja ne samo na ulice Tokija, već i u imaginativni svijet koji su evocirali Blazyjevi dizajni.

Bottega Veneta ljeto 2024. više je od kolekcije; to je poziv. Poziv da se oslobodite predrasuda, zagrlite neočekivano i krenete na putovanje samootkrivanja, potaknuto modom i zabavom. Stoga spakujte kovčege, maštu i pripremite se za uzlet s Bottega Venetom. Svijet je vaše igralište.