Pretraži

Zagrijte se za ljubav s GUESS-om na Valentinovo

Zaboravite na klišeizirane čokolade i umiruće plišane medvjediće. Ovo Valentinovo rasplamsajte strast uz GUESS-ovu zapanjujuću kolekciju donjeg rublja i nakita, dizajniranu da ubrza otkucaje srca i uzdigne ljubav do neba.

Nakit: Simboli predanosti, moderne interpretacije

GUESS uzdiže umjetnost darovanja uz kolekciju nakita, od kojih svaka šapuće slatke tajne na svoj jedinstven način. Modern Love reinterpretira besmrtni motiv čvora, pretvarajući ga u živahne maxi-čvoraste komade koji govore o neraskidivoj vezi. Od smaragdne zelene do klasične zlatne, postoji simfonija boja koja odgovara svakoj priči o ljubavi.

Donje rublje: Slavlje ženstvenosti i senzualnosti

Prepustite se izvrsnim kolekcijama donjeg rublja “La Vie en Rosie” i “C’est Chic”, gdje je svaki komad oda očaravajućoj privlačnosti ženskog tijela. Od klasičnih korzeta od čipke i svilenih pidžama do razigranih cvjetnih i egzotičnih animala, ova kolekcija udovoljava svakom raspoloženju i želji.

Zamislite da se sklupčate u raskošnom korzetu od čipke, osjetite dodir svile na koži i puni samopouzdanjem koje dolazi iznutra. GUESS-ovo donje rublje nije samo stvar lijepog izgleda, već i osjećaja osnaženosti i slavlja vlastite ljubavi, poklon jednako dragocjen kao i svaki drugi.

Više od poklona, iskustvo

Bez obzira da li iznenađujete svoju posebnu osobu ili se samo uživate u zasluženom razmaživanju, GUESS-ova kolekcija za Valentinovo nadilazi materijalne stvari. To je poziv da zagrlite ljubav u svim svojim oblicima, da rasplamsate strast i uživate u ljepoti povezivanja.

Otkrijte čaroliju ove sezone i istražite kolekcije Pre-Spring 2024 online, u GUESS trgovinama i kod odabranih trgovaca.