Pretraži

Alexander McQueen predstavlja jedinstvenu kolekciju mirisa za dom u obliku jajeta

Luksuzna modna marka Alexander McQueen predstavlja svoju najnoviju kolekciju mirisa za dom, koja će očarati ljubitelje rafiniranih mirisnih nota i prefinjenog dizajna.

Ova posebna kolekcija, predstavljena u obliku jajeta, donosi tri jedinstvena mirisa, svaki sastavljen od strane talentiranih parfimera koji su se usredotočili na kontrast između snage i krhkosti, tame i svjetla te inovacije i tradicije – sve to u duhu brenda McQueen.

Centralna figura kolekcije su tri svijeće, koje su umetnute u jajolike crne lakirane staklene kućišta, zaštićena ljuskama micelija – ekološki prihvatljivim alternativnim materijalom napravljenim od gljiva. Svaka svijeća dolazi s elegantnim metalnim poklopcem u tamnim, srebrnim i zlatnim tonovima, dodajući dozu luksuza i sofisticiranosti.

Iznimno pažljivo izrađene od mješavine repičinog voska i crnih mineralnih voskova, svijeće ove kolekcije pružaju nevjerojatno dugotrajan i ravnomjeran miris. Svaki miris nosi svoje ime koje evocira njegovu karakteristiku. Ghost Flower kombinira pačuli sa svježim mirisima božura i frezije, stvarajući miris koji je istovremeno tajanstven i osvježavajuć. Savage Bloom miješa oud s tuberozom, stvarajući senzualnu i intenzivnu kombinaciju koja izaziva oduševljenje. Pagan Rose opčinjava kombinacijom zemljanog treseta i nježne divlje ruže, stvarajući miris koji je prirodan, ali istovremeno raskošan.

Ova luksuzna kolekcija mirisa za dom dolazi u prekrasnom drvenom sanduku, koji je sam po sebi umjetničko djelo. Sanduk savršeno nadopunjuje estetiku svijeća i pruža elegantno i sigurno mjesto za pohranu mirisa. Svijeće iz ove kolekcije mogu biti vaše za cijenu od £295, a dostupne su online i u odabranim trgovinama Alexander McQueen,