Pretraži

Marina Rinaldi slavi lan u svojoj novoj kolekciji

Proljeće nam donosi mirisne darove, a Marina Rinaldi odgovara simfonijom lana! Ove sezone prepustite se jednostavnoj eleganciji i neprocjenjivoj udobnosti ove prirodne tkanine.

Lila

Zaboravite na trenutne trendove, lan je bezvremenska čarolija. Marina Rinaldi ga uzdiže na višu razinu dodirom proljetne poezije. Zamislite se u odijelima lila boje- izgled koji šapuće o opuštenoj sofisticiranosti. To je savršena inkarnacija ležernog stila za toplije dane, gdje se udobnost susreće s elegancijom.

Maxi čarolija traje:

Oduševljeni ste trendom lepršavih maksi suknji? Marina Rinaldi održava san živim s prekrasnom lanenom verzijom ukrašenom koketnim prorezom na prednjoj strani. Ovaj komad je kraljica raznolikosti – kombinirajte ga na više načina za beskrajne modne mogućnosti.

Kratke hlače:

Želite li avanturu? Zaronite u svijet Bermudskih kratkih hlača koje privlače pažnju. Marina Rinaldi nudi izbor koji je savršen za kreiranje jedinstvenih i zaigranih kombinacija. Nemojte se bojati miješanja i slaganja – pustite da vaša individualnost zablista!

Stoga, ove ljeto dopustite da vam lanena kolekcija Marine Rinaldi bude modni savjetnik. Zagrlite udobnost, uživajte u stilu i kreirajte izglede koji ste jednostavno vi.