Pretraži

Zavirite u budućnost mirisa uz Cartierov Pasha Noir Absolu

Upoznajte Noir Absolu, najnoviju interpretaciju Pasha brenda iz kuće Cartier – osmišljenu s ciljem estetike i očuvanja okoliša.

Cartier proširuje svoj Pasha asortiman novim mirisom Pasha Noir Absolu. S intenzivnijim mirisom i potpuno novim dizajnom, ovaj miris podiže stvari na višu razinu.

Kroz snažan oblak ugljena i začinjenih karameliziranih šećera, Cartierov parfimer Mathilde Laurent udahnjuje moćnu notu svom povijesnom fougere mirisu, umjetnički raspršujući njegove beskrajne tonove.

Klasična Pasha bočica je preoblikovana za Noir Absolu s sofisticiranijim pristupom i pažljivim naglaskom na održivost. Preuređena bočica naglašava lagan osjećaj, istovremeno minimizirajući bilo kakve utjecaje na okoliš. Cjelokupno je moguće napuniti bočicu Pasha, označavajući početak procesa koji je započeo 2021. godine s kolekcijom Rivières de Cartier i koji ima za cilj uključiti sve Cartierove karakteristične mirise.

Ova inicijativa ima za cilj smanjiti ekološki otisak Cartiera. Redizajn je usmjeren prema održivosti, bez kompromisa klasične elegancije, smanjujući težinu stakla za gotovo četvrtinu, smanjujući upotrebu plastike za 65% i usvajajući čep od aluminija koji se može reciklirati u 80%.

Pasha Noir Absolu je hrabar olfaktorni izričaj s dubokim mirisnim notama i dramatičnim izgledom. Novi miris dostupan je po cijeni od 128 eura i može se kupiti na Cartier.com.